+45 69 15 73 14 Man-tor kl. 08.30-16 / Fre 09.00-15.30
Chat med os Man-tor kl. 08.30-16 / Fre 09.00-15.30
0
0,00 SEK
  • Nöjdhetsgaranti
  • SEs Bästa Priser
  • Garanti för välbefinnande
  • Professionell rådgivning
  • Fri frakt
När bara perfektion är tillräckligt bra
Läs mer

Cookies och personuppgifter

När du besöker vår hemsida samlas det in information om dig som används till att anpassa och förbättra vårt innehåll samt för att öka värdet på de annonser som visas på sidan. Om du inte önskar att denna information samlas in bör du ta bort dina cookies (se instruktioner) och avstå från ytterligare använding av hemsidan. Nedan har vi sammanställt vilken typ av information som samlas in, i vilket syfte och vilka tredje parter som har tillgång till informationen. 

Cookies

Hemsidan använder "cookies", vilket är en textfil som lagras på din dator, mobil, etc. i syfte att känna igen hemsidan, komma ihåg inställningar, utföra statistik samt ge dig anpassade och relevanta annonser. Cookies innehåller inte skadlig kod så som exempelvis virus. Det är möjligt att radera eller blockera cookies. Se hur här: minecookies.org/cookiehandtering
Om du tar bort eller blockerar cookies kan annonser bli mindre relevanta för dig och bli mer frekventa. Du kan också riskera att hemsidan inte fungerar optimalt och att det finns innehåll du inte får tillgång till. 

Webbplatsen innehåller cookies från tredje parter, vilka i varierande omfattning kan vara:
  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Facebook

Personuppgifter

Generellt

Personuppgifter är all slags information som till viss del kan tillskrivas dig. När du använder vår hemsida samlar vi in och behandla en mängd sådan information. Det händer till exempel vid normal tillgång av innehåll, om du prenumererar på vårt nyhetsbrev, deltager i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller abonnent, annan användning av tjänster eller gör inköp via webbplatsen.
Vi samlar in och behandlar vanligtvis följande typer av information: Ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk platsinformation och vilka sidor du klickar på (intressen). I den mån du själv ger ditt uttryckliga medgivande och själv anger informationen behandlas även: Namn, telefonnummer, e-postadress och betalningsinformation. Det kommer typiskt endast att vara i skapandet av inloggningskonto eller vid ett köp.

Säkerhet

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra din information från att oavsiktligt eller olagligt tas bort, publiceras, förloras, försämras eller kommer till obehörigas kännedom, missbrukas eller annan behandling i strid mot lagen.

Användning

Informationen används för att identifiera dig som användare och visa dig de annonser, som har störst sannolikhet att vara relevanta för dig, att registrera dina köp och betalningar samt för att kunna leverera de tjänster du har efterfrågat, t.ex. för att kunna skcika dig nyhetsbrev. Utöver detta använder vi informationen till att optimera våra tjänster och innehåll. 

Tidsram för dataförvaring

Informationen bevaras inom den tidsramen som är lagstadgad och vi tar bort den när den inte längre är nödvändig. Tidsperioden beror på typen av data och anledningen till varför den bevaras. Det är därför inte möjligt att ge en generell tidsram för när informationen raderas.

Utlämnande av information

Data gällande ditt användande av hemsidan, vilka annonser du ser och eventuellt klickar på, geografiskt läge, kön, ålderssegment m.m. ges ut till tredje part i den mån denna information är känd. Du kan se vilka tredje parter det rör sig om i Cookies-paragrafen ovan. Informationen används för anpassad reklam.
Vi använder utöver detta ytterligare ett antal tredje parter för förvaring och hantering av data. Denna information används uteslutande å våra egna vägnar och tredje part får inte använda informationen för sina egna syften.
Utlämnande av personuppgifter som namn och email m.m. kan bara ske om du ger ditt samtycke till detta. Vi använder endast databearbetare i EU eller i länder där din information kan ges tillräckligt säkerhet. 

Invändingar och klagomål

Du har rätt till att få veta vilka personuppgifter om dig vi hanterar. Du kan dessutom när som helst göra en invänding mot att information används. Du kan också återkalla ditt samtycke till att information om dig hanteras. Om den information om dig som används är felaktig har du rätt till att få den korrigerad eller borttagen. Förfrågningar om detta kan skickas till: info@iwao.se. Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter kan du även ta konktakt med Datainspektionen. 

Webbsidan ägs och publiceras av: Navo ApS Glasmagervej 20 A 4684 Holmegaard Telefon: +45 69 15 73 00 Email: info@iwao.se
Copyright © 2017 IWAO - All Rights Reserved Privacy | Terms